Ons koor

Na de zomervakantie 2005 is er gestart met de repetities van het Christelijk Alblasserdams Jongerenkoor ‘Chaverim’. Een jongerenkoor van jongeren in de leeftijd van 16-30 jaar uit de regio Alblasserwaard en daarbuiten. Het koor stond vanaf het begin tot en met september 2016 onder leiding van Lennert Knops. Daarna heeft hij het (dirigeer)stokje overgedragen aan Marien Stouten. De leeftijdsgrens is in 2016 gewijzigd naar 15-45 jaar.

We studeren hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek, Psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen. Afgewisseld met koormuziek in een andere taal.
We repeteren tweewekelijks in de Ger. Havenkerk in Alblasserdam. In deze kerk met haar goede akoestiek is het heerlijk om te repeteren!

Chaverim is een Hebreeuws woord. Het betekent VRIENDEN. Met elkaar proberen we dat ook voor elkaar te zijn! Een goede onderlinge band is goed voor de sfeer in het koor.

 

Het doel van het ‘Chaverim’ is de talenten om te zingen en te musiceren te besteden ter ere van Hem, Die ons die gaven heeft gegeven. Kom vrijblijvend eens naar onze repetitieavonden, zie de repetitieagenda voor de juiste dag en tijd. Aanvang: 20.00 uur tot 22.00 uur.

 

Dirigent

Maak kennis met onze dirigent. Samen maken wij de mooiste muziek. Het samenspel tussen dirigent en koorleden is prachtig om te zien en ervaren.

Marien Stouten Dirigent